Polícia upozorňuje na obmedzenia počas akcie Bratislava-inline

06.07.2012 Bratislava

Bratislava 6. júla (TASR) - Ulice Bratislavy budú každý piatok, a to oddnes do 31. augusta v čase od 20.00 h do 22.00 h patriť nadšencom inlinového korčuľovanie. Pôjde o 9. ročník podujatia Bratislava-inline, na ktoré v súvislosti s dopravnou situáciou na cestách počas akcie upozorňuje bratislavská krajská polícia. Vzhľadom na plánované obmedzenia vyzýva vodičov, aby v čase konania podujatia zvýšili pozornosť za volantom a riadili sa pokynmi polície.

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave oznamuje vodičom, že v prípade "inlinistov" ide o organizované prejazdy po bratislavských cestách v sprievode polície. "Ďalej chceme upozorniť vodičov na to, že neplánujeme úplnú uzávierku komunikácií v čase konania podujatia, avšak doprava bude obmedzená a následne obnovená priebežne," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

Tento piatok sa pôjde tzv. "Petržalská trasa", ktorá sa začne pri obchodnom centre Aupark, ďalej pôjde cez ulice Krasovského, Viedenskú cestu, Rusovskú cestu až na Námestie Hraničiarov. Odtiaľto sa účastníci podujatia presunú po Starohájskej ulici na Kutlíkovú až k parkovisku Technopolu, kde je plánovaná prestávka. Po prestávke sa účastníci podujatia vrátia tou istou trasou späť k Auparku.
 

Vyberte región